1.Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας

Ανακαλύψτε ποια τρόφιμα σας προκαλούν δυσφορία με το τεστ Food Allergy
Το Food Allergy Test σας βοηθά να απαλλαγείτε από ανεπιθύμητα συμπτώματα, όπως κοιλιακό άλγος, πρηξίματα, φουσκώματα, δυσπεψία κ.α
Εξετάζει την παρουσία IgG αντισωμάτων στο αίμα, τα οποία εμφανίζονται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά σε ορισμένα τρόφιμα.
Επιλέξτε τα κατάλληλα τρόφιμα με το Food Allergy Test

ΠΟΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ

ΣΙΤΗΡΑ ΜΕ ΓΛΟΥΤΕΝΗ Σιτάρι, Σίκαλη, Κριθάρι, Βρώμη, Γλουτένη
ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ Σολωμός, Πέστροφα, Τόνος, Γαρίδες, Καλαμάρι, Χταπόδι, Βακαλάος,
ΑΥΓΑ Ασπράδι Αυγού, Κρόκος Αυγού
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καζεΐνη, Αγελαδινό γάλα, Κατσικίσιο γάλα, Πρόβειο Γάλα
ΣΙΤΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ Μαυροσίταρο, Αμάραντος, Κινόα, Καλαμπόκι, Ρύζι
ΚΡΕΑΣ Αρνίσιο Κρέας, Χοιρινό, Βοδινό, Κοτόπουλο, Γαλοπούλα
ΛΑΧΑΝΙΚΑ Καρότο, Σέλερι, Πατάτα, Ντομάτα, Λάχανο, Μπρόκολο, Πράσο, Κρεμμύδι, Σκόρδο
ΦΡΟΥΤΑ Μπανάνα, Λεμόνι/Πορτοκάλι, Φράουλα, Σταφύλι, Ροδάκινο Μήλο, Ανανάς, Ακτινίδιο
ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ & ΣΠΟΡΟΙ Φιστίκι, Φουντούκι, Αμύγδαλο, Μουστάρδα
ΟΣΠΡΙΑ Σόγια, Μπιζέλια, Πράσινα φασόλια
ΑΛΛΑ Μαγιά Αρτοποιίας/Μαγιά Ζυθοποιίας, Καφεΐνη, Κακάο

Ελέγξτε τον μεταβολισμό σας και σχεδιάστε το πρόγραμμα διατροφής με βάση το DNA σας.

2.Τεστ Διατροφογενετικής Clinical Nutri

Ελέγξτε τον μεταβολισμό σας και σχεδιάστε το πρόγραμμα διατροφής με βάση το DNA σας.

Η Διατροφογενετική είναι μια σύγχρονη προσέγγιση που μας βοηθά να κατανοήσουμε πώς τα γονίδιά μας επηρεάζουν την υγεία και τη ζωή μας. Μας εξηγεί πώς μεταβολίζονται, απορροφώνται και χρησιμοποιούνται τα θρεπτικά συστατικά και οι βιταμίνες.
Το τεστ διατροφογενετικής Clinical Nutri ελέγχει γενετικά την ικανότητα Μεταβολισμού. Παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να κατανοήσετε τον μεταβολισμό σας και να το χρησιμοποιήσετε ως οδηγό διαχείρισης βάρους και καλύτερης υγείας.
Το τεστ Διατροφογενετικής Clinical Nutri αναλύει 14 γονίδια και παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ικανότητα του οργανισμού να μεταβολίζει τις πρωτεΐνες, τους υδατάνθρακες, την επαρκή απορρόφηση του σιδήρου και του ασβεστίου, την προδιάθεση για δυσανεξία στη γλουτένη και στη λακτόζη, καθώς και την προδιάθεση για παχυσαρκία και τον έλεγχο της καρδιαγγειακής υγείας.